Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij

KINDERSPAARWEEK nog tot en met 29 oktober
26 Oktober 2021
Kom SPAREN en krijg een leuke VERRASSING.

Wij vinden het belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. De gehele maand oktober staat bij Assurantiekantoor W. Verheijen in het teken van de ‘spaarmaand’. Daarnaast belonen wij kinderen die gaan sparen bij RegioBank tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken.

Kinderspaarweken 2021
Van 18 tot en met 29 oktober 2021 is het feest voor de kinderen tijdens de Kinderspaarweken. Komt jouw kind in deze week geld storten op de RegioBank spaarrekening? Dan mag hij/zij een leuk cadeautje uitzoeken én direct meenemen.

Het belang van sparen
Sparen is nog steeds ontzettend belangrijk. Het is steeds minder vanzelfsprekend om een woning of studie volledig te financieren. Er wordt vaker verwacht dat men hier zelf ook (een deel) voor spaart. Als ouder kun je je kinderen een eindje op weg helpen door het openen van het RegioBank JongWijs pakket in combinatie met Zilvervloot Sparen.

JongWijs pakket
JongWijs is hét jeugdpakket van RegioBank, groeit mee met de ontwikkeling van jouw kind en is speciaal ontwikkeld om jouw kind stap voor stap om te leren gaan met geld. Ook Internet Bankieren en Mobiel Bankieren kunnen aangevraagd worden zodra jij en jouw kind hier aan toe zijn.

Zilvervloot Sparen
Jouw kind ontvangt jaarlijks rente over het gespaarde bedrag. Echter sparen op de Zilvervloot Sparen voor jouw kind, dat wordt éxtra beloond. Een ouderwets goede spaarrekening met een extra premie op de 18e verjaardag. Voor elk volledig spaarjaar krijgt jouw kind 1% bonus over de inleg. Deze bonus kan oplopen tot maximaal 10% bij tenminste tien jaar sparen, wat zelfs maximaal € 1.080 extra spaargeld oplevert.

Nog geen Zilvervloot Sparen en/of JongWijs pakket?
Heeft jouw kind nog geen RegioBank spaarrekening, maar wil je wel voor jouw kind bij ons sparen? Open dan in de maand oktober een JongWijs pakket in combinatie met de Zilvervloot Sparen en jouw kind ontvangt naast een leuke attentie, nog een mooi extraatje namens Assurantiekantoor W. Verheijen. Wij geven dit extraatje graag, omdat wij het leren sparen ook heel belangrijk vinden. Wil je samen met jouw kind direct geld storten op deze nieuw geopende rekening tijdens de Kinderspaarweken? Dan mag jouw kind ook nog eens een cadeautje uitzoeken én direct meenemen.

Graag nodigen wij je uit om van 18 tot en met 29 oktober te komen sparen tijdens de Kinderspaarweken. De koffie, ranja, iets lekkers en de cadeautjes staan klaar! Wil je langskomen samen met jouw kind? Dan willen wij jou, in verband met de overheidsmaatregelen, vriendelijk verzoeken van te voren telefonisch contact op te nemen via 0485-45 10 40 (optie 1) voor het maken van een afspraak.

Ben je in de Kinderspaarweken niet in de gelegenheid om langs te komen, maar heb je wel interesse in de producten van RegioBank? Ook dan ben je van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

» Ga naar de link
Contactgegevens
Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij
Raamweg 4
5446 BE Wanroij