Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij

Laatste kans op verhoogde bonus Zilvervloot Sparen
19 Oktober 2021
Alle kinderen hebben dromen. Kleine én grote toekomstdromen. Met Zilvervloot Sparen helpt u de dromen van uw kind waarmaken. Terwijl uw kind opgroeit, zet u een mooi bedrag opzij. Naast de variabele rente krijgt uw kind een aantrekkelijke bonus over de inleg.

Een bonus voor sparen
Sparen voor uw kind, dat beloont RegioBank. Voor elk volledig spaarjaar krijgt uw kind een spaarbonus over het saldo dat op zijn of haar 18-jarige leeftijd op deze rekening staat. De bonus kan oplopen tot maximaal 10 keer het jaarlijks bonuspercentage. Let op: een spaarjaar begint bij RegioBank op de dag dat u de rekening opent. Het bonuspercentage is afhankelijk van wanneer u de rekening heeft geopend.*

* Let op! Vanaf 1 november 2021 verlaagt RegioBank de bonus voor nieuw geopende rekeningen van 1,00% per spaarjaar naar 0,10% per spaarjaar. Ook de maximale bonus wordt verlaagd van 10% naar 1%. Opent u vóór 1 november 2021 nog een Zilvervloot Sparen voor uw kind? Dan kan uw kind nog profiteren van de aantrekkelijke bonus van maximaal 10%. Bent u nog geen RegioBank klant bij ons kantoor, wacht dan nog niet te lang en maak ruimschoots voor 1 november 2021 een afspraak, zodat RegioBank door de vele aanvragen nog voldoende tijd heeft dit voor 1 november te verwerken. Vraag naar de voorwaarden.

JongWijs
JongWijs is hét jeugdpakket van RegioBank met een betaal- en spaarrekening, speciaal ontwikkeld om uw kind stap voor stap met geld om te leren gaan. Het pakket heeft een “echte“ volwassen betaalpas. Ook Internet Bankieren en Mobiel Bankieren kunnen aangevraagd worden wanneer dit voor u en uw kind wenselijk is.

Omdat wij sparen erg belangrijk vinden, belonen wij sparen nog eens éxtra. Opent u een Zilvervloot Sparen in combinatie met een JongWijs rekening dan ontvangt uw kind van Assurantiekantoor W. Verheijen namelijk, bij inlevering van deze brief, per geopende rekening € 25,- cadeau! Alstublieft!

Wij verwelkomen u graag op afspraak. Neem voor het maken van een persoonlijke afspraak gerust contact met ons op via (0485) 45 10 40 of via info@verheijen-wanroij.nl. Graag tot ziens!

» Ga naar de link
Contactgegevens
Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij
Raamweg 4
5446 BE Wanroij