Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij

RegioBank – al 100 jaar een vertrouwd gezicht in uw buurt
16 November 2020
Veel grote banken sluiten in deze tijd de deuren van hun kantoren, terwijl veel mensen juist de behoefte hebben aan een bank in de buurt. Een bank in de buurt met een vertrouwd gezicht en waar men voor een vraag of advies gewoon even kan binnenlopen.

Betrokken en dichtbij
De kracht van RegioBank is terug te brengen naar twee woorden: Regio en Bank. ‘Regio’ staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. ‘Bank’ staat voor solide en betrouwbaar. We kiezen ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is.

Met ruim 500 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank dé bank in de buurt. Een bank waar je geholpen wordt door een lokale Zelfstandig Adviseur die je kent, met een vertrouwd gezicht, en die weet wat er speelt in de omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio, omdat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. Lokale voorzieningen, zoals een school, supermarkt en bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen.

Persoonlijke dienstverlening met alle gemakken van deze tijd
“Klanten waarderen onze persoonlijke dienstverlening. Voor een vraag of advies bezoeken klanten regelmatig ons kantoor. In het onderzoek van de Consumentenbond van 2020 beoordelen klanten RegioBank met een 9,4 voor algemene tevredenheid. Dit is de vierde keer op rij dat RegioBank op de eerste plek eindigt. Ook voor service en voor Internet én Mobiel Bankieren krijgt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. Heeft een klant hulp nodig met een betaling, de Mobiel Bankieren app of bijvoorbeeld een contant geldopname en/of storting, kan men gewoon bij ons terecht. Zo combineren wij het persoonlijke contact en aandacht met alle gemakken van deze tijd.”, aldus Maria en Petri van Assurantiekantoor W. Verheijen te Wanroij.

Meer dan alleen bankzaken
Assurantiekantoor W. Verheijen is naast Zelfstandig Adviseur van RegioBank ook een onafhankelijke tussenpersoon voor jouw verzekeringen, hypotheek en financiële planning. Samen met één van onze onafhankelijk financieel adviseurs zoek je naar de hypotheek die het beste bij jouw situatie past. Ons kantoor werkt met +/- 25 hypotheekaanbieders samen.

Met een persoonlijke benadering en een blik gericht op de toekomst, adviseren wij daarnaast welke (levens)verzekeringen het beste passen bij jouw situatie en wensen. Wij gaan altijd voor de meest aansluitende oplossing. Wij werken samen met verschillende verzekeraars in Nederland. Daarbij zijn wij ook altijd op zoek naar partijen die passen bij ons kantoor, onze werkwijze en visie. Alleen dan kunnen we komen tot het meest passende advies.

Nieuwsgierig?
Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij jou in de buurt en wil je graag meer informatie ontvangen? Maak een persoonlijke afspraak, loop bij ons binnen (uiteraard nemen wij de Corona-maatregelen in acht) of neem contact met ons op via 0485-451040 (optie 1) of info@verheijen-wanroij.nl.
Contactgegevens
Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij
Raamweg 4
5446 BE Wanroij