30 mrt, 06:32
Nieuws

N279 bij Erp tot dinsdagavond laat dicht door beschadigde brug

De N279 is bij Erp in beide richtingen tot elf uur dinsdagavond afgesloten. Dit meldt de ANWB. Volgens een woordvoerder is de Erpsebrug beschadigd. Verkeer heeft hier maandagavond tegenaan gereden.

Dit gebeurde toen automobilisten op deze drukke weg van Roermond naar Den Bosch waren gaan keren na een ernstig ongeluk bij Beek en Donk. Er ontstond snel een enorme file. Het verkeer wordt bij Erp in beide richtingen omgeleid. Het scheepvaartverkeer heeft juist geen last van de defecte brug. Die blijft tot zeker later deze avond open staan, totdat er herstelwerkzaamheden kunnen plaatsvinden, zo meldt de ANWB.

Vier gewonden
Bij het ongeluk, aan het eind van de middag, botsten een wagen, een vrachtwagen en een bestelbus op elkaar. Hierbij raakten vier mensen gewond. Drie van hen zaten bekneld in de bakwagen. Ook de bestuurder van de vrachtwagen raakte gewond. De vier slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht. Wat ze mankeren, is nog onduidelijk.

Na het ongeluk schaarde de vrachtwagen en werd de doorgaans drukke weg in beide rijrichtingen gestremd. Binnen de kortste keren ontstond er een lange file.

LEES OOK: Zwaar ongeluk op de N279: vier gewonden


Lees het hele bericht van Omroep Brabant »