07 okt, 18:07
2018
Nieuws

SPES deelt de punten met Prinses Irene

SPES heeft zondag 7 oktober in de uitwedstrijd in Nistelrode de punten gedeeld met Prinses Irene. De jonge ploeg van Caroline Lamers en Marijke de Veer scoorde net als Prinses Irene, zesmaal. Over de gehele wedstrijd gezien, te weinig doelpunten maar een terechte uitslag.

Prinses Irene begon voortvarend aan de wedstrijd en nam al snel een 2-0 voorsprong. Met een terechte strafworp en een afstandsschot bracht Dyan Peters de wedstrijd in evenwicht 2-2. Ook Prinses Irene benutte een terecht gegeven strafworp en nam daardoor weer de leiding. In de allerlaatste seconde van de eerste helft was het Jessie Janssen die met een afstandsschot de stand weer gelijk trok, ruststand 3-3.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Twee gelijk opgaande teams die beide moeite hadden de korf te vinden. Toch was het SPES die de wedstrijd naar zich toetrok en uitliep via Femke Wijnhoven 3-4 en Dyan Peters, die haar tweede strafworp van de middag benutte 3-5. Prinses Irene toonde veerkracht en wist via een mooi afstandsschot en een strafworp de 5-5 op de scorebord te brengen. Toen ook de 6-5 door Prinses Irene werd gescoord, moest SPES een tandje hoger schakelen. In de laatste minuut van de wedstrijd was het wederom Femke Wijnhoven die scoorde en hiermee de eindstand op 6-6 bracht. Een terechte uitslag voor beide ploegen.

Volgende week zullen de dames uit Milsbeek weer haarscherp aan de wedstrijd moeten beginnen dan komen de Korfrakkers uit Erp op bezoek in Milsbeek, aanvang 15.00 uur.

SPES 2 pakte wel de volle winst tegen Prinses Irene, zij wonnen met 7-12