Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij

Eenvoudig overstappen met uw verzekeringen
27 Oktober 2020
Is uw verzekeringsadviseur gestopt? En heeft u geen aanspreekpunt meer in de buurt waar u binnen kunt lopen? Overstappen naar ons kantoor is vaak al met één handtekening geregeld! Assurantiekantoor W. Verheijen te Wanroij staat voor u klaar. Wij vinden persoonlijk contact en een goede bereikbaarheid erg belangrijk. Als full-service kantoor kunt u tijdens onze kantooruren altijd bij ons langskomen mét of zonder afspraak. Daarnaast zijn wij buiten kantoortijden ook 24/7 bereikbaar via onze website, mobiele app en telefonisch via ons noodnummer.

Wij werken met verschillende verzekeraars samen waardoor wij verschillende mogelijkheden hebben. Bij uw keuze voor de beste verzekering, zijn niet alleen de premie en voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoonlijke situatie. Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken? Wij combineren al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies. Betrokken, onafhankelijk en deskundig, want verzekeren is mensenwerk!

In veel gevallen kunnen wij uw verzekeringen rechtstreeks via ons kantoor laten lopen. U behoudt uw huidige verzekeringen, echter worden wij uw aanspreekpunt bij al uw vragen en kunt u bij ons binnenlopen.

En zo doen wij dit ook voor uw hypotheek. We kijken en vergelijken diverse geldverstrekkers en brengen uw hypotheek onder bij de partij die het beste op uw woonwensen en persoonlijke situatie aansluit. Daarnaast nemen wij de tijd om uw gehele financiële plaatje in kaart te brengen en samen met u te kijken naar uw wensen en doelen.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijnde, kunt u ook voor uw bankzaken bij ons terecht. Een vertrouwd adres waar u nog gewoon binnen kunt lopen, maar ook een moderne bank met internetbankieren en een mobiele app.

Kortom, bij Assurantiekantoor W. Verheijen te Wanroij bent u verzekerd van:

Persoonlijk contact en persoonlijke aandacht
Betrokken én dichtbij
Deskundig advies op maat
Geen administratieve rompslomp meer
Eén contactpersoon bij schade
Gewoon binnenlopen
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak, zodat wij elkaar kunnen leren kennen en samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact met ons op via:

Telefoonnummer: (0485) 451040
Email: info@verheijen-wanroij.nl of download onze Adviseurs App (klik hier voor de download instructie)
Contactgegevens
Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij
Raamweg 4
5446 BE Wanroij