Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij

Is uw assurantieadviseur gestopt? Geen aanspreekpunt meer in de buurt?
9 Juli 2019
Neem contact op met Assurantiekantoor W. Verheijen.
Overstappen naar ons is met één handtekening geregeld ! Wij staan voor je klaar! Wij vinden persoonlijk contact en goede bereikbaarheid belangrijk. Als full-service kantoor kun je tijdens kantooruren altijd bij ons langskomen mét of zonder afspraak. Ook telefonisch en via internet 24/7.

Wij doen zaken met verschillende verzekeraars. Dus heb je meer mogelijkheden. Wij kijken en vergelijken en regelen jouw verzekeringen daar waar jou dat het best past. Een voordeel is ook dat je bij schade contact met ons opneemt en wij het verder met jouw verzekeraar regelen, dat is ons vak, daar hebben wij ervaring in.
En dat doen we zo ook voor hypotheken. Kijken en vergelijken en de hypotheek onder brengen bij de best passende partij. Voor de één is dat een bank bijvoorbeeld ING, Rabo, RegioBank, noem maar op. Voor de ander past een verzekeraar zoals Nationale Nederlanden en Aegon of een pensioenfonds als Obvion gewoon beter. Het hang er maar net van af wie de meest passende aanbieding bij jouw woonwensen heeft.
Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak, zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Wij bekijken dan wat de mogelijkheden zijn. We kunnen de verzekeringen in veel gevallen direct via ons kantoor laten lopen, zodat je ook bij toekomstige vragen bij ons terecht kan. Je behoudt dan je huidige verzekeringen, maar wij worden je aanspreekpunt, waar je altijd binnen kunt lopen.
Persoonlijk advies over uw verzekeringen? Neem contact met ons op!
Bel: 0485 – 451040, mail: info@verheijen-wanroij.nl
Contactgegevens
Assurantiekantoor W.Verheijen en RegioBank Wanroij
Raamweg 4
5446 BE Wanroij